Hill Offices Interiors

New York, NY

Size - 32,000 SFCompletion - 2017Photographer - Eric Laignel

Wide-open communal spaces and personal quiet zones coexist in a flexible workspace designed for a double-height, sunlit penthouse of a 1913 building near Manhattan’s Hudson Yards. Embracing the principles of Active Design while creating spatial juxtapositions and multiple circulation pathways, the space encourages users to move throughout the day, generating happenstance meetings and the exchange of ideas. Rich, textured materials and a diverse mix of vintage and new furnishings bring a sense of human personality and comfort to the workspaces.

AWARDS  Interior Design magazine, Best of Year Honoree, Office Renovations, 2018  |  World Interior News, WIN Awards, Finalist, Workspace Interiors, 2018  |  NYCxDESIGN Awards, Finalist, Corporate Office, 2018
PUBLICATIONS  Interior DesignMarch 2018

 

Hill Offices Interiors

New York, NY
Info
Back to Top